18 oktober 2010

Wie Wil Wok Joe

Vorige week bracht ik door bij onze zuiderburen. In Heverlee bij Leuven om precies te zijn alwaar we een groep medewerkers ontvingen voor een managementtraining. Dit betekende volle dagen met de training en extra activiteiten als een culinaire wandeling, een fietstocht door de bossen en een bezoek aan Brussel. Op de laatste dag daalden we nog iets verder af naar het noorden van Frankrijk om een staal- en buizenfabriek te bezoeken. Indrukwekkend. En zo ook de file die ik aantrof onderweg naar huis. Ik geloof dat ik alle mogelijke vertragingen wel heb gehad.

Uitgeput plofte ik op de bank met een vers soepje van Mike en twee paar glanzende pretoogjes van de meisjes. Wiebelend en kwispelend van ongeduld en gebrek aan aandacht. Voor hen was het ook een lange week.

Zaterdag ging ons geplande bezoek aan Amersfoort niet door dus na een beetje slenteren door Utrecht hebben we heerlijk pittig Thais gegeten. Als dessert trakteerden we ons op de musical We Will Rock You in het Beatrix theater. Een sprankelende muzikale show met krachtige rockmuziek. En wij hadden geluk dat de hele sterrencast op de planken stond: John Vooijs, Marjolein Teepen, Pia Douwes en Paul Donkers. Een absolute aanrader waarbij de meeste nummers gewoon in het Engels worden gezongen!

Labels: ,