27 mei 2010

Deel 3: Sint Maarten

De finale van ons tripje speelde zich af op Sint Maarten. Na alle nieuwe indrukken van New York en de Dominicaanse Republiek voelde dit toch een beetje als thuiskomen. Bekende straten, stranden en uitgaansleven. En als je het allemaal al een keer hebt gezien, hoef je niet meer zonodig alle highlights af. Dus dat betekende voor ons een paar dagen relaxen op het strand, struinen langs de winkels en genieten van de vers gegrilde hamburgers. Borrelen deden we bij Soggy's Dollar met Carl en Michiel (met dank voor de geleverde taxidiensten), en Marlon en Lila. Onze smaakpapillen hebben we weer kunnen prikkelen bij de Chinees en het steakhouse nadat deze in comateuze toestand waren geraakt door het hotelbuffet van de dagen ervoor. Zo alles werkt tenminste weer. En op zondag natuurlijk de caribische variant op een picknick: tochtje met de boot en voor anker gaan bij een iddylisch strandje aan de Franse kant.

Natuurlijk hadden we het weerzien met Danny en Luduina die hun gezin inmiddels hadden gecompleteerd met Megan, een wolk van een dochter. Met nieuwe outfit uit New York voor de komende maanden.

Om onze frequent flyer punten van de KLM op te maken hadden we onze terugreis geboekt in business class. En dat was een feestje hoor. Lekker eten met een goed glas wijn kan dus wel in een vliegtuig. Aangezien de stoelen goed plat kunnen worden gesteld heb ik heerlijk geslapen. Dat mag ook in de krant.

Thuis waren onze twee meiden helemaal door het dolle heen. Alle ballen moesten worden opgesnord om aan ons te laten zien; alsof we dat waren vergeten in de afgelopen weken. Vanmiddag meteen maar weer een rondje gefietst. Lekker weer thuis.

Labels: