13 april 2009

Edsilia

Afgelopen vrijdag hadden we alweer een muzikaal uitje. Ditmaal stond Edsilia Rombley op het programma. Mike en ik hadden haar al eens in Amersfoort gezien tijdens een kerstshow met Xander de Buisonjé dus we hadden hoge verwachtingen. Haar theatershow was vormgegeven rondom haar bezinningsperiode: de dame was alweer de dertig gepasseerd. Ze gaf een show met eerst wat ingetogen maar erg mooie liedjes. Tussendoor anekdotes vertellend over haar vriendinnen, jeugd, kinderwens en haar huidige leventje. Met haar meer up-tempo nummers kreeg ze zowaar het publiek in Tiel in de benen. Wat een lekkere, vrolijke en leuke meid is het toch.

Wij zouden met Niels en Dennis gaan maar Niels was verhinderd en aangezien een ongebruikt kaartje ook zonde is, ging Irene met ons mee. In het theater kwamen we Greg en Mary nog tegen: schijnbaar ligt Edsilia goed in de familie.
Na afloop stonden we nog even na te babbelen en moest ik uiteraard nog even met haar op de foto. Wie weet wat een grote wereldster zij nog gaat worden; aan haar performance zal het niet liggen!

Labels: