27 december 2008

Gammele kerst

Ondanks dat ik maandag en dinsdag zo beroerd als een hond mezelf in de weg zat, leek het woensdag toch wat beter te gaan. Dus Dennis en Niels konden aantreden voor een gezellig kerstdiner bij ons thuis. En terwijl ik voor hen en Mike mooie gevulde borden maakte hield ik het zelf toch vooral bij muizenhapjes. Want ik was nog niet helemaal in orde.

Dit was ons zoveelste kerstdiner dus Mike en ik hadden de gangen goed verdeeld zodat niet steeds dezelfde kok in de keuken stond. Dit was het menu:

  1. Soep van bospaddestoelen
  2. Salade met geroosterde kip
  3. Hartig taartje met paprika en ui
  4. Triootje lamskotelet en entrecote
  5. Caramelpudding, spekkoek en roomijs
  6. Koffie met likeur

En natuurlijk alles zelf gemaakt want met kerst zet je je gasten geen voorgefrabriceerde hapjes voor.

Het was erg gezellig (en volgens ons vonden de boys dat ook). Wij ontvingen nog een leuke verrassing voor in juni 2009 maar daarover later nog wel een keertje.

De volgende dag was het met mij weer helemaal mis. Zeker naar de avond toe liep ik als een zombie door het huis om te eindigen met een lege maag boven de plee :( Weer terug bij af dus. En het was op tweede kerstdag bij Monique en Jan al niet veel beter. Ondanks al het kokkerellen door Nabiha kon ik niet echt meegenieten. Dus na het eten gauw weer huiswaarts en onder de wol.

Hopelijk ben ik weer helemaal fit als ik komende zaterdag mijn nieuw-/verjaarsfeestje heb.

Labels: