10 februari 2006

Garfield

Tot mijn grote verrassing zijn er nogal wat mensen die mijn blog lezen - niet dat dit aan de achtergelaten reacties is te zien ;-). Voor deze vaste bezoekers mag het dan ook bekend zijn dat ik al vanaf het begin de Garfield strip heb gejat voor een dagelijkse knipoog. Heb ook even geknutseld op de code en heb voor elkaar gekregen dat deze strip ook dagelijks wordt ververst met Garfield's eigen site. Wel jammer dat je hiervoor dagelijks op mijn site moet kijken om de strip te lezen; zo vaak werk ik mijn blog ook weer niet bij dus dat zal de reden van dagelijks bezoek niet zijn.
Ik heb daar nu wat leuks op gevonden wat ik in ieder geval zelf gebruik en voor elke ander liefhebber is het wellicht ook leuk. 'k Heb een subpagina gemaakt welke je op je active desktop kunt zetten als 'live web content'. Het formaat kun je zodanig aanpassen dat alleen de strip zichtbaar is op je favoriete plekkie op je desktop. Nu hoef je nooit meer een Garfield te missen en bespaart het je het kopen van een Telegraaf. Veel gniffelplezier!


Hoe in XP?
Klik met rechtermuis op desktop. Kies Properties, Desktop, Customize Desktop, tabblad Web, New en geef url http://www.alejandro.nl/garfield/index.shtml in.