15 januari 2006

Weekend vulling

Zijn op autojacht geweest hetgeen nog niet meeviel. Begonnen bij Peugeot welke een best mooie 307 Break heeft. Valt buiten de mogelijkheden want de Fransen hebben nog niet ontdekt dat je ook automatische transmissie kunt hebben bij een diesel. Jammer. Genoeg moois te zien bij de Audi dealer uiteraard al zal dat een beetje boven het budget liggen. Ontzettend mooie A3 Sportback gezien maar Mike was hier geen fan van. Te kleine binnenruimte en de stoelen zouden te hard zijn voor zijn poezelige billetjes. Ik moet zeggen dat ik er wel erg van gecharmeerd was hoor. Erg mooie stijlvolle en sportieve auto. Nadeel vond ik een harde hoedenplank en geen 'rolgordijn' zoals bij veel auto's. Ook niet als optie te krijgen. Terwijl met de honden dit toch wel bijna noodzakelijk is want waar laat ik anders de hoedenplank als de dames meegaan? Volkswagen lijkt voorlopig de beste kansen te hebben waarbij ik kijk naar twee modellen: Passat Variant en Touran. Verschillende auto's maar beide erg mooi en ruimtelijk. Ik denk dat ik hiermee maar eens proefritjes ga plannen.

Hadden we al geen wilde plannen voor dit weekend behalve een verjaardagsfeestje van Lloyd op zaterdagavond bij Juffrouw Tok. Het was wel gezellig en we zijn nadien nog even wezen borrelen in de kroeg: Hexagon. Was Mike nota bene nog nooit geweest.

Vanochtend zat ik om 7 uur al met een DVD-tje op de bank. Later in de ochtend nog even wezen sporten. Voor de rest ook weinig activiteit hoor dus na zoveelste film ga ik straks denk ik maar even aan de concerten beginnen. Lekker naar het bos met de hondjes gaat nog niet in verband met Xara. Nog maar even een weekje wachten dus.