Kerstmis
Kerstavond hadden we een klein gezelschap om de aftrap te geven voor Kerstmis 2005. Als je het mij vraagt is deze avond het leukste van al deze dagen. Het menu dwong een strak programma af en Menno gooide roet in het eten door zijn verjaardag vrijdagavond te vieren (maar was wel gezellig hoor Menno). Dus met frisse moed zterdags's vanaf zo'n 9:30 uur in de keuken begonnen met kokkerellen. Had de spitskooltjes lekker gemarineerd en het was goedgekeurd want van de 8 bleven er 7 over, Xara houd dus ook al van spitskool. Voor de liefhebbers, het menu zag eruit als volgt:
- champagne met een gevuld ei
- geroosterde kip op salade
- heldere tomatensoep met koriander
- mosterdspitskool gevuld met parmaham
- lamsrack met pijnboom/mosterdkorst of biefstuk koriander
- grand dessert met flan, vanilleijs, mango en papaya
- koffie/thee met bonbons en likeur
Het zit er weer op voor een jaartje.
<< Home