23 november 2006

Update

Het is alweer even geleden sinds ik tijd had om de blog bij te werken. Ik ben enorm druk geweest op het werk en eerlijk gezegd als je tegen achten thuis komt en dan nog moet eten vergaat je de lust om ook nog eens tijd te maken voor je blog. Vandaag ben ik een dagje vrij want ze komen nog een paar dingen voor de keuken afmaken. Het begon al goed want ondanks onze melding dat er geen beugeltjes waren om de afwasmachine vast te zetten, had de monteur deze natuurlijk ook niet bij zich. @#$%$#@!
In ieder geval komt het laatste deurtje er vandaag in en worden plinten geplaatst. Medio december volgt dan het laatste passtuk en lades. Eerlijk gezegd kan ik niet wachten want de doos met bestek in de woonkamer begint zo langzamerhand echt te storen. En dan vind ik nog dat ik heeel geduldig ben geweest.

Morgen wordt ik weer een jaartje ouder en aangezien de festiviteiten in verband met de incomplete keuken maar zijn verzet, had Mike bedacht om een paar daagjes weg te gaan. En ik mocht warempel ook mee. Ook Evert en Ingrid zijn van de partij. Ik heb geen idee waar we naar toe gaan maar dat zal wel goed zitten. Harderwijk is ook leuk heb ik gehoord ;-)