04 mei 2006

Status rapport

Belofte maakt schuld. Veel mensen heb ik al gesproken sinds mijn aantreden in het Apeldoornse maar een aantal vragen mij nog om een update van mijn nieuwe baan. Bij deze dus.
Op 1 april ben ik begonnen en heb me vol enthousiasme gestort in de uitdagingen (ahum) die voor me lagen. Niet alleen trof ik een incompleet team aan (zwangerschapsverloven en anderszins langdurig ziek), ook de ondersteuning van de backoffice liet te wensen over. Hier leunde iedereen op één dame met ervaring, aangevuld met een drietal tijdelijke krachten. Ik zou zo zeggen, niet echt een goede basis om een afdeling te runnen. Het was dan ook nauwelijks verbazend te noemen dat bij mijn kennismaking met lijnmanagers eerst een stortvloed aan verwijten en wensen kwam en men vervolgens mij hoopvol aan ging staren.
Ook in de overleggen met de Ondernemingsraad heb ik ervaren dat er - in afwachting van mijn komst - met de overige directieleden prachtige afspraken waren gemaakt; met mij als actiehouder natuurlijk. Ik kan dus oprecht zeggen dat ik me niet verveel.
Nu eerst maandag een sessie met mijn team gepland om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Eens even zien welke actie hier weer uit voort gaan vloeien. :-))